Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Να συστρατευθούμε με τον Θωμά Κοτσαμπά

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Σε ένα περιβάλλον σκαμμένο άγρια από την οικονομική δυσπραγία που έχουν επιβάλει ενωμένες, όλες οι δυνάμεις της γηραιάς Ευρώπης και οι ντόπιοι και τοπικοί εκφραστές τους, η κοινωνία της Πετρούπολης έδωσε τον δικό της αγώνα για το δικαίωμα να υπάρχει η ελεύθερη βούληση των ατόμων, των ομάδων και των κοινωνιών.
Όλοι εμείς που συμμετείχαμε ελεύθερα στην συμμαχία αυτή, υπερασπιστήκαμε αυτό το ‘’αυτονόητο’’ δικαίωμα καθώς και το δικαίωμα ύπαρξης ενός δήμου ελεύθερου από διοικήσεις ‘’οικεγενειοκομματοκαικάθεάλλης’’ κρατίας, ελεύθερου οικονομικά και πολιτικά, να μπορεί να επιλέγει ο ίδιος τον προσανατολισμό του.
Όλοι εμείς που δεν κάναμε πίσω στην πίεση της καθημερινότητας, που αρνηθήκαμε το βόλεμα στην εύκολη λύση του ‘’ας τρέξουν οι άλλοι’’ και ‘’λιώσαμε τα παπούτσια μας’’ ασθμαίνοντας ανάμεσα, στην καθημερινή πάλη για την εργασία μας, στις υποχρεώσεις στον μαζικό χώρο και στην οικογένεια μας, καταφέραμε να στριμώξουμε και την επιλογή μας να συστρατευθούμε με τον Θωμά Κοτσαμπά, χωρίς ούτε μια στιγμή να στριμώξουμε την αξιοπρέπεια και το ήθος μας.
Δώσαμε μια μάχη δύσκολη, με το πολιτικό ήθος που απαιτεί κάθε δημοκρατική συνείδηση. Και από αυτή την θέση συνεχίζουμε και την δεύτερη και την τρίτη και όλες της Κυριακές που θα ακολουθήσουν.
Καλούμε όλους όσους μας υποστήριξαν στον πρώτο γύρο να συνεχίσουν την προσπάθεια και στις 14 Νοεμβρίου. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή μαγιά για τις επόμενες μάχες που έχουμε να δώσουμε. Μια μαγιά που θα φωτίζει έξω από τα όρια της Πετρούπολης.
Παναγιώτης Οικονομίδης
Μανώλης Δαλέντζας
Άννα Χρονοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου