Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΘΩΜΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑ


Για να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεινά που φέρνει το σχέδιο «Καλλικράτης» και στο Δήμο μας.
Για να αγωνιστούμε όλοι μαζί στο πλάι των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων και των ανέργων για τη ζωή που μας αξίζει,

Για να στείλουμε στο σπίτι τους το σημερινό δήμαρχο και τους συνεργάτες που του απέμειναν και έχουν μετατρέψει το Δήμο μας σε έναν ασύδοτο ρουσφετολογικό μηχανισμό εξαγοράς συνειδήσεων, προσλαμβάνοντας τα παιδιά τους και τα ανίψια τους,

- που ψήφισαν και εφάρμοσαν όλες τις εξευτελιστικές μορφές απασχόλησης (stage, συμβάσεις με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών κλπ),

- που συνέργησαν στον αποχαρακτηρισμό τεράστιων εκτάσεων στο βουνό, ανοίγοντας το δρόμο για την τσιμεντοποίησή τους,

- που διαχειρίστηκαν το Δήμο, το Δημοτικό ταμείο και την εξουσία σαν τσιφλίκι τους και έφτασαν να φορτώσουν το Δήμο με χρέη που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ουσιαστικό δημοτικό έργο,

- που επέβαλαν την ανταποδοτικότητα παντού, μετατρέποντας τις δημοτικές υπηρεσίες σε εμπόρευμα.

Σε αυτή λοιπόν την πολιτική πρέπει να δώσουμε ένα τέλος κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, χαράζοντας μια νέα πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Για να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε ο αείμνηστος Νίκος Παξιμαδάς και συνεχίσαμε εμείς στα μετέπειτα χρόνια με αγωνιστικότητα, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων αφήνοντας πλούσιο έργο.
Ακόμα κι αυτοί που δεν αναρωτιούνται γιατί απαξιώνεται και ευτελίζεται καθημερινά η ζωή τους, αλλά κάνουν ατομικά σχέδια επιβίωσης, πιασμένοι στο τρύπιο σωσίβιο των πολιτικών που εφαρμόζει η σημερινή δημοτική αρχή, έχουν ευθύνη να επιλέξουν ποιο μέλλον θέλουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας, όμως η πρόοδος ή η οπισθοδρόμηση καθορίζονται από τη στάση της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Θωμά Κοτσαμπά, για τη διαμόρφωση της αναγκαίας κοινωνικής πλειοψηφίας, είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να αγωνιστούμε από καλλίτερη θέση για να μην πληρώσει ο λαός της Πετρούπολης τις συνέπειες της πολιτικής του κ. Βλάχου.

Γιώργος Γιώγος, Δημοτικός Σύμβουλος – πρώην Δήμαρχος

Στέλιος Ανδρεαδάκης, Δημοτικός Σύμβουλος

Αναστασία Φύττα, Δημοτικός Σύμβουλος – πρώην Αντιδήμαρχος

Λυκούργος Πολυχρονόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος

Γιώργος Δημητρίου, πρώην Αντιδήμαρχος

Κατερίνα Κλώσσα, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

Γιάννης Κουγέας, πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου

2 σχόλια:

  1. Πρασυπογραφω το κειμενο στηρηξης του Θωμα Κοτσαμπα, "οσο μπορει να προσυπογραψει ενας ανωνυμος ενα κειμενο που υπογραφουν επωνυμοι", μετην σημειωση οτι,
    "η προοδος η η οπισθοδρομηση εξαρταται
    απο πολλους παραγοντες.
    Μερικες φορες ΚΑΙ απο την πλειοψηφια της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πόλη μας τα τελευταία 8 χρόνια υποφέρει ταλαιπωρείται από την ανάλγητη κακοδιοίκηση της παρέας Βλάχου Σακούτη Πασοκ Συνασπισμού.
    Συμπεριφέρονται περισσότερο σαν εξουσία παρά σαν τοπική διοίκηση, ο παλαιοκομματισμός τους δεν υπηρετεί την πόλη.
    Οδήγησαν στη πολυδιάσπαση πολιτικών δυνάμεων που πίστευαν και πιστεύουν σε ένα διαφορετικό ρόλο και τρόπο λειτουργίας του θεσμού με διεύρυνση της δημοκρατίας και της συμμετοχής των πολιτών και των συλλογικοτήτων της πόλης στα κοινά.
    Η πόλη υποφέρει Πολιτικά ταλαιπωρείται οικονομικά δεν αναπνέει πολεοδομικά χωροταξικά,ασφυκτιά κυκλοφοριακά,προσβάλλεται πολιτιστικά φτάνει πιά.
    Πρέπει να Βάλουμε ένα τέλος στους αλλαζόνες στην αδιαφάνεια στο παλαιοκομματισμό,
    ο Βλάχος και τα τσιμέντα του να οδηγηθούν στην αντιπολίτευση.
    Προτείνω αναγκαστικά με κριτική στάση να στηριχθεί η Λαϊκή Συσπείρωση το αναγκαίο κακό για την πόλη.
    Δημήτρης Συριόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή