Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δ.Ταλιούρας: Παραμένουμε πιστοί και αταλάντευτοι σε όσα είχαμε αναφέρει προεκλογικά, εμπιστευόμαστε την κρίση και την νοημοσύνη των συμπολιτών μας

Αγαπητοί συμπολίτες

Ως Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση λάβαμε μέρος, για πρώτη φορά στις εκλογές της Κυριακής 7 Νοέμβρη που αφορούσαν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και μόνο αυτόν. Χωρίς διαμεσολαβητές, κηδεμόνες και χρίσματα, απευθυνθήκαμε στο σύνολο του λαού της Πετρούπολης, ανεξάρτητα από τις πολιτικές, κομματικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του. Όπως είχαμε υποχρέωση έναντι των συμπολιτών μας, καταθέσαμε επεξεργασμένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας. Ο προεκλογικός μας αγώνας ήταν πολιτισμένος και διάφανος.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, το ποσοστό που λάβαμε, ισοδυναμεί με τεράστια νίκη για την οποία και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στο λαό της Πετρούπολης που μας τίμησε. Το εκλογικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους λόγους για τους οποίους ιδρύθηκε η Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση καθώς και τον τεράστιο αγώνα των μελών και φίλων της Δ.Α.Κ. Παραμένουμε πιστοί και αταλάντευτοι σε όσα είχαμε αναφέρει προεκλογικά, καθώς και στις προγραμματικές αρχές, στις αξίες και τα οράματα μας.
Η δύναμη της ψήφου των συμπολιτών μας, μας εμπνέει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη μαχητικότητα τον ίδιο αγώνα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σεβόμαστε την κρίση, την γνώση και ιδιαίτερα την μνήμη των συμπολιτών μας, για όσα συνέβησαν τα τελευταία 20 χρόνια στη πόλη μας. Στα πλαίσια αυτά δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη τους.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι οι συμπολίτες μας με πλήρη συνειδητότητα και την απαιτούμενη υπευθυνότητα θα επιλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή, που κατά τη γνώμη τους ανταποκρίνεται στα προσωπικά τους αξιολογικά κριτήρια. Ως Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση διαβεβαιώνουμε το λαό της Πετρούπολης, ότι θα παραμείνουμε κοινωνικά και πολιτικά μάχιμοι μέχρι την δικαίωση του αγώνα μας, ώστε να πραγματοποιηθεί το όραμα των χιλιάδων συμπολιτών μας για μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου