Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Όργανο της παράταξης έκαναν την ιστοσελίδα του Δήμου Πετρούπολης




Του Στέφανου Σταυρινού




Το site του δήμου Πετρούπολης χρησιμοποιείται ως γνωστόν μονομερώς και λειτουργεί ως site της ΑΔΕΚ....
Στην κεντρική σελίδα του δήμου λοιπόν υπάρχει ανυπόγραφη η παρακάτω δήλωση ο θεός να την κάνει....
Με αυτή την απίστευτα φαιδρή ανακοίνωση θέλησε ατυχώς η ηγεσία του δήμου μας να πετάξει στάχτη στα μάτια των κατοίκων της πόλης μας σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Βοτανικό Κήπο. Η απίστευτη επίθεση με λάσπη και βαρύτατους χαρακτηρισμούς μόνο με τη δυνατότητα του δήμου να έχει πρόσβαση στο σύστημα υδροδότησης δεν έχει να κάνει... ...Η πραγματικότητα είναι πως ο Βοτανικός παράγει έργο τόσο χωροταξικό καθώς αναγεννήθηκε ένας χώρος που είχαν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια, όσο και ουσιαστικό σε επίπεδο συμμετοχικότητας καθώς εφαρμόζει στην ουσία τα όσα ποτέ δεν έκανε η διοίκηση του δήμου περί ελεύθερων χώρων και συμμετοχής των πολιτών παντιέρες-δολώματα για άλλοθι μιας λαϊκίστικης αντίληψης για τον τρόπο εκλογής βασισμένης σε φρούδες υποσχέσεις και εξυπηρετήσεις επιπέδου συνταγογράφησης. 

ΥΓ. Οι καναπέδες, τα νυστέρια και οι ψησταριές (ο νοών νοήτω) ναι λοιπόν δεν είναι γιατί αφαιρούν τα όργανα συμπολιτών σε καναπέδες και μετά τα ψήνουν στα κάρβουνα. Οι καναπέδες ήταν για να κάθονται όσοι επισκέπτονταν το χώρο πριν τοποθετηθούν νέα καθίσματα, η ψησταριά είναι για εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο και ψήνονται κρέατα που φέρνουν κάτοικοι και τα νυστέρια χρησιμοποιούνται στην αγγειοπλαστική που γίνεται στο χώρο και αποθηκεύονται στο υπόγειο για να μην είναι εκτεθειμένα. Τέλος για τους ρομαντικούς συμπολίτες τάχα θύματα, δεν ξέρω ποιος είναι πιο ρομαντικός άρα αφελής όπως το εννοείτε. Αυτός που πάει και σκάβει, ζωγραφίζει, φυτεύει, τρώει, χορεύει, συμμετέχει και βάφει για να γίνει πιο όμορφο ένα κομμάτι της γειτονιάς και του εαυτού του ή εκείνος που στηρίζει με πάθος ένα ναυαγισμένο συνδυασμό που αποσυντίθεται εκ των έσω, δεν παράγει παρά ελάχιστο έργο πέραν της περίσσιας θερμότητας στα καθίσματα της οδού Κώστα Βάρναλη, δεν δείχνει καμία συνέπεια στις εξαγγελίες του με αποτέλεσμα να εκτίθεται; ...

Κι αν μια εικόνα είναι 1000 λέξεις...

Να τι αφήσατε και να ποιοι είναι οι αντιεξουσιαστές...ε ρε... 

Σχολιάστε στην ανάρτηση στο petroupolis forum

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναγκάζομαι να συμπληρώσω στα παραπάνω πως το κείμενο και ανυπόγραφο είναι και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα της "δημοτικής ενημέρωσης" καθώς δεν μιλάμε για ένα forum αλλά για το επίσημο site του δήμου. Αν και προσωπικά φαντάζομαι ποιός είναι και αν πέφτω μέσα γνωρίζω 100% πως είχε ενημερωθεί για το ότι μπορεί να έρθει σε συνενόηση για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις εργασίες. Και εννοώ αυτόν που ενοχλείται και με τις διαροές ειδήσεων σε αυτό το blog αλλά και προτεργάτη της επίσης αχρείαστης καταστροφής της καγκελόπορτας του Βοτανικού Κήπου.

    Τέλος η προσωπική μου άποψη είναι πως το απόλυτο πολιτικό κενό για την ΑΔΕΚ το διαδέχονται σπασμωδικές κινήσεις. Είναι καλύτερο ένα αξιοπρεπές κύκνειο άσμα από το να αναζητούν ορισμένοι τη χαμένη τους ταυτότητα σε τοπικές αχρείαστες πολώσεις. Τέλος τα σχόλια περι αντιεξουσιαστών δεν επιδέχονται κανένα σχολιασμό. Ποιός αυτοαποκαλέστηκε; Ο συντάκτης γνωρίζει καλύτερα και από εμένα πως δε συμμετέχουν άτομα ενός αυστηρά συγκεκριμένου πολιτικού χώρου στο Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή