Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ …. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΣΑΚΗΣ



Του Σπύρου Κεφάλα


Ήταν να μην ξεκινήσει αυτός ο Γιωργάκης! Μαζούτ καίει ο άτιμος! Καλά που βγήκε κι αυτός ο Γιωργάκης και αρχίζουμε να βλέπουμε φως στο τούνελ. Τρέμετε τώρα τραγουδοποιοί, γιατροί και δικηγόροι! Τον άλλο μήνα έχουν άλλοι σειρά! Τι νομίζατε, ότι μόνο οι συνταξιούχοι θα την πλήρωναν την νύφη? Τώρα βέβαια πολύ στεναχωρήθηκα γα τον Τόλη που όπως είπε κι αυτός ο έφορος ο Δουκάκης είναι κρίμα για τον Τόλη γιατί ερωτευτήκαμε με τα τραγούδια του ……… κι επειδή ερωτεύτηκες εσύ ρε μυαλοκομένε πρέπει να κάνει έρωτα και σε όλον τον Ελληνικό λαό? Να του χαριστούν δηλαδή 5,5 εκατομμύρια γιατί δεν τα έπιασε στα χέρια του κατά τον πρώην δικηγόρο του? Και αυτός που το είπε εξασκεί ακόμα το δικαίωμα του δικηγόρου! Ήμαρτον δηλαδή, θα τραβήξω τις κοτσίδες μου. Ας στείλει τότε ο καθένας την γυναίκα του να εισπράττει από το αφεντικό για να μην δηλώνει τίποτα. Κι αν είναι έτσι κύριοι ας φορολογηθεί η πρώην σύζυγος του Τόλη αφού αυτή τα πείρε! Δηλαδή δεν τα δήλωνε ο ένας δεν τα δήλωνε κι ο άλλος? Γιατί δεν τα βγάζανε να δούνε ποιος θα τα φυλάει? Φτού ξελευθερία και βγαίνω! Πολύ απλά! Το θέμα είναι αν θα τα πάρετε ή από ποιόν θα τα πάρετε, για να τα βάλουμε σε μια σειρά! Εγώ για μια δόση στην εφορία που έχω καθυστερήσει τέσσερις μήνες και για συνολικό χρέος 14000 ευρώ μου χτυπάν τα κουδούνια να με μαζέψουν, και τον Τόλη με 5,5 εκατομμύρια δέκα χρόνια δεν τον ψάχνει κανένας! Τι είναι ρε παιδιά καρφίτσα και δεν τον βρίσκατε? Μου κυνηγάτε τον άπορο όπως ο ίδιος δήλωσε Λευτέρης Βαζαίος επειδή ξέχασε το παιδί να δηλώσει τα τελευταία πέντε χρόνια τα εισοδήματα του! Ο άνθρωπος αγαπούσε μια πιτσιρίκα όπως άλλωστε το τραγούδαγε κιόλας, με τέτοια καψούρα ξεχάστηκε ο άνθρωπος! Άλλωστε το δήλωσε και ο συνεργάτης του! Συγνώμη αλλά έγινε. Οπότε όποιος θέλει από εσάς μπορεί να το ξεχάσει για καμιά πενταετία, και μετά ας πάει να ζητήσει συγνώμη από την εφορεία να τον βάλουν και στον ΟΑΕΔ όπως ζήτησε ο Βαζαίος και να ζήσει αυτός καλά κι εμείς καλύτερα! Ρε τελικά για να καταλάβω, μήπως πρέπει να πάω εθελοντικά να κλειστώ σε κανένα τρελάδικο? Άντε να δούμε ποιοι άποροι τραγουδιστές θα ακολουθούσουν! 

Και για να μην λέτε ότι μόνο οι τραγουδιστές τα κάνουν γαργάρα, θα ακούσατε ότι βρέθηκε δικηγόρος με πολυτελή αυτοκίνητα να δηλώνει 16.203 ευρώ! Ε, ρε κόσμος που χρειάζεται ενίσχυση! Εταιρείες λέει ορθοπεδικών πουλούσαν με καπέλο 780%! Υλικό με κόστος 99 ευρώ στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Αιγίου πουλήθηκε μόλις 865 ευρώ! Και γιατί δεν είναι φυλακή αυτός που τιμολόγησε, αυτός που τα παρέλαβε και αυτός που τα έβαζε στην τσέπη? Επιδότηση 8,5 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία φάντασμα < Μακεδονικές πρωτεΐνες > με ούτε έναν εργαζόμενο, με την έγκριση Σιούφα! Ακόμα αναλύουν το θέμα Ρουσόπουλου! 12000 ευρώ για τετραήμερο ταξίδι με spa στην Αμερική για τον Π. Γερουλάνο με την μητέρα του! Όλοι αυτοί είναι ακόμα έξω! Ρε δεν κάνουμε έρωτα μεταξύ μας λέω εγώ! Μετά ρωτάτε που έφυγαν τα λεφτά? Να πάτε να βρείτε τους υπουργούς που πέρσι έκαναν διακοπές με πολυτελή θαλαμηγό με κόστος 30000 ευρώ ημερησίως που διαμόρφωναν τον χώρο να φαίνετε για υπουργικό γραφείο και έδιναν συνεντεύξεις εν μέσω πελάγους παρέα με τρυφερές αγκαλιές από Ρωσιδάκια! Δεν τα ξέρετε ε? για ψάξτε να βρείτε τα τιμολόγια λαμόγια! Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια? Δεν πάτε μέχρι την γωνία να δείτε αν έρχομαι? 

Ωραία η απεργία σας προχθές κύριοι του ΠΑΜΕ! Δεν πάμε και καμιά βόλτα τώρα? Στις 10 η ώρα άρχισε η συγκέντρωση και στις 2 έτρωγαν στα σπίτια τους! Δεν πηγαίνατε εκδρομή στην παραλία καλύτερα! Α ρε φούσκες! Τι τα λέω εγώ τώρα αφού μόνος μου τα λέω και ούτε κι εγώ δεν τα ακούω! Καλά που ήρθε και το καλοκαίρι να πάμε διακοπές για να ξεχαστούμε από τις παπάρες όλων τους γιατί μακρύς χειμώνας μας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου