Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η Πετρούπολη επιλέγει Δήμαρχο και όχι κομματικό εκπρόσωπο…. του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ!!!

του Θοδωρή Πάσχου

Κείμενο στην ιστοσελίδα του απερχόμενου δημάρχου, απ' ότι καταλαβαίνουμε, καλεί σε υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Θωμά Κοτσαμπά (χωρίς να το θέλει (;) ή αποφάσισε να την «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια;; !!!)
Γράφει μεταξύ άλλων και σχολιάζουμε συμφωνώντας (http://www.svlachos.com/?gclid=CKqEve-ymaUCFU0_4wodiy73Jg ) :

«Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, η Πετρούπολη ψηφίζει για Δήμαρχο και όχι για κομματικό εκπρόσωπο».
(Συμφωνούμε. Γιατί να ψηφίσει ο Πετρουπολιώτης τον κομματικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που υποθήκευσε τη χώρα και εκπροσωπεί την τρόϊκα, το μνημόνιο και το ΔΝΤ;)

«Η Πετρούπολη δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους διορισμένους από κόμματα, αλλά από Δημάρχους που γνωρίζουν και ασχολούνται έμπρακτα με την τοπική αυτοδιοίκηση».
(Συμφωνούμε. Ας πάει ο διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ απερχόμενος δήμαρχος στην αντιπολίτευση γιατί ουδέποτε ασχολήθηκε έμπρακτα με τη διοίκηση και την αυτοδιοίκηση προς όφελος της πόλης).


«Η Πετρούπολη δε γυρίζει πίσω!»
(Συμφωνούμε: Ήρθε ο καιρός να πάει η πόλη μπροστά με Δήμαρχο τον Θωμά Κοτσαμπά και να αφήσει πίσω τον Βλάχο και την παρέα του).

«Δε γυρίζει πίσω στα στενά πλαίσια αυταρχικών μηχανισμών που αρνούνται καθετί το διαφορετικό».
(Συμφωνούμε: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τα στενά αυταρχικά πλαίσια των μισαλλόδοξων μηχανισμών της διοίκησης Βλάχου και των πολιτικών υποστηρικτών του. Να φυσήξει επιτέλους άνεμος δημοκρατίας στο Δήμο!!!)


«Η Πετρούπολη συνεχίζει μπροστά με δημοκρατικές – συμμετοχικές διαδικασίες, κινητοποιώντας στη λήψη αποφάσεων, ολόκληρο το λαό της».
(Συμφωνούμε: Είναι καιρός να πάρει ο λαός τις τύχες του στα χέρια του. Να τιμωρήσει, όχι μόνο στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, τους εκφραστές της πολιτικής της υποτέλειας, της διαφθοράς, της χρεωκοπίας, της σπατάλης και της εξυπηρέτησης του σάπιου πολιτικού συστήματος της κυρίαρχης τάξης. Να στείλει στο σπίτι τους τα τοπικά τσιράκια αυτού του συστήματος!!!).

Καταλαβαίνω καλά απερχόμενε δήμαρχέ τους;....

2 σχόλια:

  1. Όλοι συμφωνούμε ότι ο Βλάχος και η παρέα του πρέπει να πάνε στην αντιπολίτευση.
    Οφείλουμε όμως στην πόλη να κάνουμε ξεκάθαρο ότι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι λευκή επιταγή.
    Άν επανέλθουν με τις αυταρχικές συγκεντρωτικές νοοτροπίες του παρελθόντος θα μας βρουν απέναντι.
    Θέλουμε Δήμο ανοικτό στη κοινωνία με διαφάνεια και ουσιαστική δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του.
    Διοίκηση και όχι εξουσία χωρίς σκιές στα έργα τις προμήθειες τις προσλήψεις,σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.
    Πασοκ Συνασπισμός στην αντιπολίτευση
    στις 14-11-10
    Δημήτρης Συριόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως και δεν είναι λευκή επιταγή η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση και στον Κοτσαμπά. Οι πολίτες περιμένουν μια ανοικτή πολιτική συσπείρωσης των δυνάμεων του τόπου στον αντίποδα της πολιτικής Βλάχου, και όχι μόνο. Με διαφάνεια, στήριξη στους φορείς και στην κοινωνία, με συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και έλεγχο. Μια διοίκηση που δεν έχει εξαρτήσεις από τους πυλώνες του πολιτικού συστήματος δεν έχει, και δεν πρέπει, να φοβηθεί να ανοιχτεί στο λαό της πόλης. Είναι μια ευκαιρία για τον πολιτικό χώρο που στηρίζει τον Κοτσαμπά να δείξει έμπρακτα, στις νέες συνθήκες, πώς εννοεί την έφοδο στο μέλλον.... Τα δύσκολα αρχίζουν την επόμενη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή