Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μαϊμού Προϋπολογισμός - Μαμούθ Χρέος


Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ,για τον προϋπολογισμό του 2011,η διοίκηση Κοτσαμπά έδωσε ρέστα και μας άφησε άφωνους ,αφού μετά από ερώτηση του επικεφαλής του συνδυασμού Θ. Σκαλιστήρα αν ο προϋπολογισμός είναι πραγματικός ,απάντησε ευθαρσώς και χωρίς ενδοιασμό ότι ο προυπολογισμός είναι όντως πλασματικός ,κοινώς μούφα.
Από εκεί και πέρα η συζήτηση δεν είχε κανένα νόημα και καμία ουσία.
Επίσης άφωνους μας άφησε και η τοποθέτηση του πρώην δήμαρχου κ. Βλάχου ,ο οποίος στην προσπάθεια του να υποστηρίξει τον δικό του προϋπολογισμό του 2010 ,τον βάπτισε «κοινωνικού χαρακτήρα» .Μόνο που δεν απάντησε σε άλλη ερώτηση του Θανάση Σκαλιστήρα γιατί ενώ για τους άπορους διέθεσε τότε 20.000 ευρώ την ίδια ώρα για ένα λεωφοριάκι διέθετε 250 χιλιάρικα.
Τελικά από τη συζήτηση βγήκε ότι ο Δήμος είναι 17 εκατομμύρια ευρώ μέσα ,με προοπτική να ανέβει και άλλο η ζημία. Πόσο ? Δεν ξέρουμε ακόμα αφού ο προϋπολογισμός είναι ούτως ή άλλως πλασματικός.

Αναρτήθηκε στο ιστολόγιο Πετρούπολη να ζεις

1 σχόλιο:

  1. Είναι γνωστό σε όλους ότι όλοι οι προϋπολογισμοί των Δήμων είναι πλασματικοί. Όλων των δήμων ανεξαρτήτου "χρώματος και αρώματος".
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εξαιρέσεις.

    Στην καλύτερη περίπτωση υλοποιείται ο προγραμματισμός κατά 25-35%.

    Υπάρχουν και περιπτώσεις που δήμοι καταθέτουν "αγωνιστικό προϋπολογισμό",δηλαδή βάζουν τα πάντα μέσα και μετά λένε ότι θα διεκδικήσουν πόρους...

    Άρα, η κατάθεση του προϋπολογισμού στην Πετρούπολη με τον τρόπο που περιγράφεται στην ανάρτηση δεν είναι εξαίρεση αλλά "Χρυσός Κανών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή