Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Δωρεάν Υπηρεσίες Συμβουλευτικής - Δωρεάν Ημερίδα



του Στέφανου Σταυρινού






Ζητώ συγγνώμη για τη διακοπή στην υπόλοιπη θεματολογία του blog αλλά σε περίοδο κρίσης θεωρώ πως είναι σημαντικό να ενημερώσω για δύο δωρεάν υπηρεσίες που θα παρέχονται το επόμενο διάστημα. Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης αλλά και των αυξημένων αναγκών που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως η Πετρούπολη αποτελεί μια περιοχή οι κάτοικοι της οποίας στην πλειοψηφία τους αποτελούν τα πλέον θυγόμενα κοινωνικοοικονομικά στρώματα αυτής της κρίσης (μιας και γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ) αποφάσισα για το προσεχές διάστημα (τους ερχόμενους μήνες τουλάχιστον) να παρέχω δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής - ψυχικής υγείας.

Οι δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής θα παρέχονται το προσεχές διάστημα στην Πετρούπολη. Για ραντεβού επικοινωνήστε στον αριθμό τηλεφώνου 6984521935. Οι υπηρεσίες μπορούν να δρομολογήσουν την αντιμετώπιση ζητημάτων ή να αποτελέσουν την είσοδο κάποιου σε μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι συνεδρίες αν δεν υπάρξει ιδιαίτερος λόγος δε θα ξεπερνούν τις 5.



Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός ημερίδας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων για την παρουσίαση μιας συστημικής ματιάς στην νέα εποχή στην Ελλάδα της κρίσης μέσα από τα σίριαλ πιθανότατα στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πετρούπολης. Σύντομα θα κατατεθεί πρόταση στο δήμο Πετρούπολης για την παραχώρηση του χώρου. Την εισήγηση θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του εργαστηρίου κα Χάρις Κατάκη. Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Στέφανος Σταυρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου