Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Οι δημοτικές εκλογές και οι ...Πασόκοι με πολιτικά!!

Η επιλογή υποψηφίων δημάρχων από τα κόμματα ξεκίνησε.


Ήδη το ΠΑΣΟΚ ανάκοινωσε τον εκλεκτό του Σ. Βλάχο στην Πετρούπολη.
( http://press-gr.blogspot.com/2010/08/o_03.html )

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα όπως σημειώνει η "ανήσυχη Πόλη" στο δελτίο τύπου της 21-7-2010!!!! Υλοποιείται πλήρως η παρέμβαση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΝ Πετρούπολης για:

Παράθεση:
- Στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Δημάρχου Στέφανου Βλάχου (ποσοστό 80%).
...........................
Στο επόμενο διάστημα, παρεμβαίνουμε ώστε να προκύψει ψηφοδέλτιο χωρίς κανένα κομματικό χρίσμα


Υλοποιείται πλήρως, μέσω της "ανήσυχης πόλης", η διακηρυγμένη πολιτική θέση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη υποψηφίων δημάρχων που εναντιώνονται στο μνημόνιο της υποτέλειας και στο ΠΑΣΟΚ της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας!!!!

Είναι προφανές ότι οι ανησυχούντες πολίτες της Πετρούπολης έπιασαν στον ύπνο το Πασοκ, το οποίο βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του, με την ανακήρυξη του ανεξάρτητου, αγωνιστή της αριστεράς Βλάχου ο οποίος καλείται να συγκρουστεί μετωπικά με το Πασοκ και την πολιτική του!!!!

Η Πετρούπολη θα ζήσει επαναστατικά γεγονότα. Σύγκρουση με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του κυβερνητικού κόμματος και τους τοπικούς εκφραστές του. Τα "ανεξάρτητα" κομματικά στελέχη του βαθέως Πασοκ που για μια οκτεατία τώρα διοικούν το Δήμο ελέω Βλάχου, "χωρίς κανένα κομματικό χρίσμα" θα γίνουν οι σημαιοφόροι της νέας αντίστασης ενάντια στο ίδιο τους το κόμμα!!!!

Δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύει σε αριθμό ψηφοφόρων το 80% των εφησυχασμένων πολιτών της "ανήσυχης πόλης".

Δεν ξέρω αν το 80% των ψηφοφόρων της "ανήσυχης πολης" που στήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του σημερινού δήμαρχου, έχει αίσθηση της πολιτικής πραγματικότητας.

Δεν ξέρω αν οι ίδιοι επέλεξαν να γίνουν "Πασόκοι με πολιτικά" (που λέει ο Γ. Ρούσσης), και μάλιστα στη σημερινή πολιτική συγκυρία. Το να καλούν όμως τους πολίτες να στηρίξουν "ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την άδικη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης" (όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου), εκτός του ότι θυμίζει ανακοίνωση κυρίων και δεσποινίδων φιλόπτωχου ταμείου που καλούν σε ελεημοσύνη, δεν έχει καμμιά σχέση με αριστερό πολιτικό λόγο.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, στο δελτίο τύπου της "ανήσυχης πολής" δηλώνεται εμφατικά ότι θα παρέμβουν ώστε να προκύψει ψηφοδέλτιο αποκλειστικά με κομματικό χρίσμα!!!!
Αυτό λέει η δήλωση "χωρίς κανένα κομματικό χρίσμα" - δύο αρνήσεις (χωρίς, κανένα) κάνουν μια κατάφαση, λένε οι φιλόλογοι........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου