Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Το ανέκδοτο της χρονιάς: «…το στέλεχος της αριστεράς, Στέφανος Βλάχος ….συνεχίζει την παράδοση της ισχυρής αριστεράς στο δήμο…..»

του Θοδωρή Πάσχου

Στην Αυγή της 11ης Σεπτεμβρίου 2010 δημοσιεύθηκε συνέντευξη του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ υποψήφιου δημάρχου Βλάχου. Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου έπεσε σύρμα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον εκλεκτό υποψήφιο μιας μερίδας και του ΣΥΝ, και ενεργοποιήθηκε το κομματικό και δημοσιογραφικό λίφτινγκ μήπως και συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα !!!!

Ο δυστυχής δημοσιογράφος μάταια προσπάθησε να του φτιάξει μια εικόνα που στοιχειωδώς να είναι κοντά στις θέσεις του ΣΥΝ για τα γενικά πολιτικά ζητήματα. Δε θα μπορούσε άλλωστε ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ να θέσει ζητήματα για τον ... ευεργέτη του!!! Είναι χαρακτηριστικό ότι η λέξη «ΠΑΣΟΚ» δεν υπήρξε στο κείμενο της συνέντευξης. Τυχαίο; Δε νομίζω.


Είδαμε και πάλι τον μυστακοφόρο «αγωνιστή» δήμαρχο να φιγουράρει στη μπαγιάτικη χιλιο-δημοσιευμένη φωτογραφία της πρώτης του τετραετίας (κινητοποίηση για τη λυματολάσπη). Φαίνεται ότι έχει ανάγκη να δείξει κάποιο «αγωνιστικό» προφίλ για να πείσει τον δυστυχή δημοσιογράφο για όσα κοσμητικά του πιστώνει. Θα μπορούσε ο «αγωνιστής» δήμαρχος , αν ήθελε, να επικαιροποιήσει την φωτογραφία για να είναι πιο πειστικός στο σημερινό προσωπικό του αγώνα που δίνει για να επιβιώσει πολιτικά. Όπως το επικαιροποιημένο μνημόνιο που υπέγραψαν οι υποστηρικτές του με την τρόϊκα. Το photoshop κάνει θαύματα. Δε θα γινόταν και τίποτα φοβερό αν «πείραζε» λίγο το μουστάκι στη φωτό και έκοβε τον Γιώγο από το κάδρο. Εδώ λέει τόσα και τόσα που τον εκθέτουν, αυτό θα τον πείραζε;

Για να τον βγάλω από τον κόπο του προτείνω την εξής τροποποίηση της ηρωϊκής και χιλιοματωμένης φωτό (χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό). Άλλωστε η φαντασία σίγουρα οργιάζει:



Λέει στη συνέντευξη ο συμπαθής δήμαρχος Βλάχος, σχετικά με το ΔΝΤ:

«Η έλευση του ΔΝΤ αλλά και η εφαρμογή του Μνημονίου πλήττουν κυρίως τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, που βλέπουν να εξανεμίζεται το εισόδημα τους».

Που να τολμήσει να μιλήσει ο «εκλεκτός» για το ΠΑΣΟΚ, τον εμπνευστή αυτής της πολιτικής της τριπλής κατοχής, που δεν έχει τη συγκατάθεση της τεράστιας πλειοψηφίας των κατοίκων αυτής της χώρας!!!


«Η έλευση του ΔΝΤ»!!!!
Λες και το ΔΝΤ δεν είχε τι να κάνει και είπε δεν πάω στην Ελλάδα να κάνω διακοπές!!! Φροντίζει ο υποψήφιος να είναι αρεστός στους υποστηρικτές του. Να είναι ηπιότερος από τον δακρύβρεκτο Λοβέρδο και τον «αντιεξουσιαστή» Jefry Παπανδρέου.

Οι ερωτήσεις που ΔΕΝ έκανε ο δημοσιογράφος :

- Γιατί φύγανε οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού σας και κατεβαίνουν στις εκλογές ως επικεφαλής άλλων συνδυασμών;

- Πώς δηλώνετε ότι είσαστε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός αφού επίσημα το ΠΑΣΟΚ σας ανακήρυξε ως υποψήφιό του; Πώς να πιστέψουν οι ψηφοφόροι της Πετρούπολης ότι «δεν επιδιώξατε να γίνετε κομματικοί επιτηρητές», όπως λέτε;

- Λέτε ότι « η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα είναι και ηθική». Τι νόημα δίνετε στη λέξη «ηθική»;

- Γιατί ΔΕΝ σας στηρίζουν σύντροφοί σας, στην Πετρούπολη, όπως για παράδειγμα, όλες οι άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ΣΥΝ;

Δυο ερωτήσεις που ΔΕΝ έκανε ο Βλάχος στον δημοσιογράφο:

(Στη συνέντευξη λέει ο δημοσιογράφος: Στα οκτώ χρόνια της θητείας σας έχετε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα περιβαλλοντικά θέματα).

- Βλάχος: Από πού βγάζετε τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα;

- Είναι σίγουρο ότι με τη συνέντευξη αυτή θα ενισχύσω την εικόνα μου στην αριστερά και δε θα με πάρουν με τις πέτρες;

Όσο για εκείνο το αμίμητο ότι «συνεχίζεται η παράδοση της ισχυρής αριστεράς στο δήμο» μόνο ως ύβρη μπορεί να εκληφθεί για τον συγχωρεμένο Παξιμαδά. Αν ζούσε θα έλεγε: «Κουρμπάτσι που σας χρειάζεται !!!»

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε κε Πασχο
    Νομιζω οτι αδικειται καταφορα την σημερινη Δημοκρατικη Διοικηση του Δημου.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ αντιλαμβανεται με την πρωτη ματια
    οτι η τριανδρια: Σακ.: Καλ.: Βλαχ.: καμια σχεση δεν εχει με την τριανδρια του ΔΝΤ.: που μας
    δουλευει και νομιζει οτι τους πιστευουμε.
    Ωσαυτως η Δημοκρατικη Εφημερις Δεν θα ηδυνατο
    να λαβει μερος εις τοιαυτα πολιτικαντικα παιγνια
    τα οποια μεροληπτικως και υποπτως υπαινισεσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδη οι μερες περνουν και εσεις περι αλλων τυρβαζετα,θυμιζω και σε σας κε Πασχο.
    Δεν εχετε δικαιωμα στην Σιωπη.
    Γνωριζετε Ποιο ειναι το Συμφερον της Πολης.
    Γνωριζετε οτι μια νεα νικη του κατεστημενου Δημαρχου ειναι μια νικη, της αρπαχτης , της ρεμουλας, της νεας ιδεολογιας που πνιγει τους νεους. Της ιδεολογιας της Τζουλιας.
    Ειναι η δικαιωση καθε σιγανοπαπαδιας Δασκαλιτσας
    που λεει οτι εχει παιδια ,για τουτο, ειναι ο΄τι
    προλαβει.
    Επιτελους ποσους φελους θ΄αφησετε να ανεβουν
    στην επιφανεια;;;;;;;;;...ακομα;;;;;; .:

    ΑπάντησηΔιαγραφή