Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

"ΣΥΝ – τροφοδότης λογαριασμός στον ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ"

του Θοδωρή Πάσχου

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ, Κώστας Γκουτζαμάνης και Νίκος Τραχήλης καταγγέλλουν, με ανακοίνωσή τους, τις μεθοδεύσεις του Βλάχου και τοπικών στελεχών του ΣΥΝ προκειμένου να «βιδωθούν στις καλά αμειβόμενες θέσεις τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν!!!!

Στην καταγγελία αναφέρουν μεταξύ άλλων για τον εκλεκτό τουΠΑΣΟΚ υποψήφιο δήμαρχο Βλάχο:
  • Ο "ανεξάρτητος" Βλάχος έδωσε επιτυχείς εξετάσεις στο Πασοκ και την σημερινή κυβέρνηση για να πάρει το χρίσμα.
  • δεν βρίσκει να πει λέξη για Δ.Ν.Τ., τρόικα και Κυβερνητική πολιτική ή για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον «Καλλικράτη», με την υποχρηματοδότηση της Τ.Α.
  • Δε βγάζει τσιμουδιά για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία του τόπου.
  • Συνεπικουρούμενος από διαφόρους παρατρεχάμενους, για να υποκλαπεί η στήριξή του, δόθηκε σκληρή μάχη μέσα στον ΣΥΝ, πρωτοστατούντος του επί 8 (οκτώ) χρόνια Αντιδημάρχου κ. Ν.Σακούτη.
  • Δεν άφησε καμιά ψηφοφορία σε Κόμμα (ΣΥΝ) και Κίνηση (Ανήσυχη πόλη) που να μην ψηφίσει (ο Βλάχος) , κουβαλώντας μαζί με τους συνεργάτες του και ανθρώπους εξαρτημένους από τον Δήμο (συμβασιούχους κ.λ.π.) Το μεγαλείο του Ανδρός!!!!
  • Η συνεργασία με το «Σκούρο Πράσινο ΠΑΣΟΚ», και τα πρωτοπαλίκαρα του, βαπτίστηκε αριστερή, αντιμνημονιακή, αντιμονοπωλιακή πολιτική.

Οι καταγγέλλοντες αυτόν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της "ανεξάρτητης" υποψηφιότητας και το μεθοδευμένο παρασκήνιο που προηγήθηκε σε κόμμα (ΣΥΝ) και παράταξη (Ανήσυχη πόλη), σημειώνουν ότι:

"Σήμερα η Πόλη μας έχει ανάγκη μιας Δημοτικής Αρχής, στον αντίποδα της πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα και στον Δήμο. Μια Δημοτική Αρχή με κεντρικό πυρήνα σκέψης ότι το μέλλον μας δεν είναι το Μνημόνιο, που οδηγεί την κοινωνία σε Μνημόσυνο".

Τέλος, θεωρώντας κατήφορο για το κόμμα τους (ΣΥΝ) τις μεθοδεύσεις αυτές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια, διαχωρίζουν τη θέση τους αρνούμενοι τη συνενοχή.

Ένα σχόλιο: Όλα αυτά που βλέπουμε, διαβάζουμε και ακούμε ποιά σχέση έχουν με την Αριστερά; Γιατί αναρωτιώμαστε και αγωνιούμε για την πολυδιασπασμένη και ανίκανη αριστερά να παρέμβει αποφασιστικά στην πολιτική ζωή της χώρας; Για ποιούς "αριστερούς" μιλάμε; Για εκείνους που στην ζωή τους έταξαν να φυλάττουν τις Θερμοπύλες του σάπιου πολιτικού συστήματος και της προσωπικής τους ανέλιξης; Χωρίς αρχές, ιδεολογία και τσίπα!!! Εκμαυλίζοντας συνειδήσεις, θυσιάζοντας όνειρα και ελπίδες για μια δικαιότερη ζωή στον Μολώχ της ανακύκλωσης και της διαιώνισης της σαπίλας, της ιδιοτέλειας και της εκμετάλευσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής!!! Μιλάμε για τους σαλταδόρους της πολιτικής, για τα "αριστερά" εξαπτέρυγα της καθεστυκίας τάξης πραγμάτων, για τους αιμοδότες της διαιώνισης του ... καπιταλιστικού είδους!!!

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της καταγγελίας:

ΣΥΝ – τροφοδότης λογαριασμός στον ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο «ανεξάρτητος» Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος και οι «αριστεροί» σύμβουλοί του.

Μετά από μακρά και πολύχρονη εγκυμοσύνη, αφού ο κ. Βλάχος (μέλος του ΣΥΝ), έδωσε επιτυχείς εξετάσεις στο ΠΑΣΟΚ και την σημερινή Κυβέρνηση, σαν επιβράβευση των προσπαθειών του και των κόπων των «αριστερών» που τον συμβουλεύουν, εχρίσθη υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, για το Δήμο Πετρούπολης.
Πήρε το χρίσμα με την πρώτη φουρνιά των 70 εκλεκτών υποψηφίων Δημάρχων του ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα και παρά την έντονη αντίθεση του κόμματος που είναι μέλος (ΣΥΝ), κατέβηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α, παρακολούθησε τις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ενέργειες που δεν ενόχλησαν τα στελέχη του ΣΥΝ που τον συμβουλεύουν και διαχειρίζονται παρέα , την τοπική εξουσία.
Σε όλες τις εμφανίσεις, συνεντεύξεις (π.χ. ΑΥΓΗ) και ανακοινώσεις (site Δήμου κ.λ.π.), δεν βρίσκει να πει λέξη για Δ.Ν.Τ., τρόικα και Κυβερνητική πολιτική ή για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον «Καλλικράτη», με την υποχρηματοδότηση της Τ.Α. και τις επιταγές για μείωση του χρέους, που στις μέρες μας ξεσήκωσαν σάλο ακόμη και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αρνούνται να μπουν υποψήφιοι, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του Πρωθυπουργού.
Μόνο αυτός (ο κ.Βλάχος), εθελοντής για τη σωτηρία του Δήμου και της Πατρίδας, απευθύνεται με απόλυτη υποκρισία στους πολίτες αυτής της Πόλης.
Διαπιστώνει στις συνεντεύξεις του στην Αυγή, ότι η έλευση!!! του Δ.Ν.Τ. δυσκολεύει τους πολίτες. Τσιμουδιά για το αν η χώρα είχε κυβέρνηση με τεράστιες ευθύνες και έχει κυβέρνηση με εξίσου ευθύνες για το που πάει ο τόπος. Το μόνο που ψελλίζει είναι για το κοινωνικό παντοπωλείο (φτηνό ρύζι για το λαό!!!!).
Προφανέστατα, αυτό που ενδιαφέρει τον ίδιο και τους «αριστερούς» συνεργάτες του είναι το πώς θα βιδωθούν στις καλά αμειβόμενες θέσεις τους.
Στο προηγούμενο διάστημα μέσα στον ΣΥΝ, δόθηκε σκληρή μάχη πρωτοστατούντος του επί 8 (οκτώ) χρόνια Αντιδημάρχου κ. Ν.Σακούτη, συνεπικουρούμενος από διαφόρους παρατρεχάμενους, για να υποκλαπεί η στήριξη του «Ανεξάρτητου» κατά τα άλλα υποψήφιου Δήμαρχου (κ.Βλάχου). Έτσι λοιπόν το «κρέας βαπτίστηκε ψάρι» και ο σκοπός επετεύχθη.
Όλη η υποκρισία στο Μεγαλείο της!!!!!!!!!!!!!!!
Στα πρώτα γενέθλια της «ΑΝΗΣΥΧΗΣ ΠΟΛΗΣ», όπως μας ενημερώνει η ίδια, πέτυχε με 80% να στηρίξει την «ανεξάρτητη υποψηφιότητα». Άξιος ο μισθός της και ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε. Όταν όμως ιδρύθηκε σαν Δημοτική Κίνηση η «ΑΝΗΣΥΧΗ ΠΟΛΗ», Δημοσίως και γραπτώς διαπίστωνε ότι η Διοίκηση του κ. Βλάχου, βρισκόταν σε λήθαργο και παρατεταμένο τέλμα. Ο κ. Βλάχος σαν γιατρός έτρεξε να σώσει τον ασθενή. Δεν άφησε καμιά ψηφοφορία σε Κόμμα και Κίνηση που να μην ψηφίσει,
κουβαλώντας μαζί με τους συνεργάτες του και ανθρώπους εξαρτημένους από τον Δήμο (συμβασιούχους κ.λ.π.) Το μεγαλείο του Ανδρός!!!!
Δήμαρχος και «αριστεροί» συνεργάτες τα κατάφεραν να είναι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και με τη βούλα.
Στο τέλος οργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Π.Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεργασία με το «Σκούρο Πράσινο ΠΑΣΟΚ», και τα πρωτοπαλίκαρα του , βαπτίστηκε αριστερή, αντιμνημονιακή, αντιμονοπωλιακή πολιτική. Στην ερώτηση για το τι συμβαίνει στην Πετρούπολη, ο Λαφαζάνης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τις τοπικές συνθήκες, την ίδια στιγμή που έχει άποψη μόνο για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως ο ίδιος την καταγράφει στις πυκνές δημόσιες εμφανίσεις του. Φαίνεται τελικά ότι το καθαρό στίγμα κατά το «αριστερό ρεύμα» και τον Π.Λαφαζάνη, διαμορφώνεται μόνο όταν συνεργαζόμαστε με το επίσημο ΠΑΣΟΚ στην Πετρούπολη.
Όλων όσων αναφέρονται ακολούθησε και η «σκληρή αριστερή» συνέντευξη που έδωσε στον δύστυχο δημοσιογράφο ο κ. Βλάχος , προσπαθώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις των μελών του Κόμματος.
Σήμερα η Πόλη μας έχει ανάγκη μιας Δημοτικής Αρχής, στον αντίποδα της πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα και στον Δήμο. Μια Δημοτική Αρχή με κεντρικό πυρήνα σκέψης ότι το μέλλον μας δεν είναι το Μνημόνιο, που οδηγεί την κοινωνία σε Μνημόσυνο.
Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την κριτική και την οργή που εκφράζονται στις σκέψεις μας αυτές. Η υπομονή όμως έχει τα όριά της. Το επιβάλει η αξιοπρέπεια.
Σαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ Δυτικής Αθήνας προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε και να αντισταθούμε σ’ αυτόν τον κατήφορο για το Κόμμα μας. Δυστυχώς οι θιασώτες της «Αυτόνομης καθόδου σ’ όλη την Ελλάδα» πλην Πετρούπολης, άλλα σχέδια και σκοπιμότητες έχουν. Δεν τους παρακολουθούμε, δεν γινόμαστε συνένοχοί τους.


Γκουτζαμάνης Κώστας
Τραχήλης Νίκος
Μέλη Νομαρχιακής Δυτ. Αθήνας του ΣΥΝ


Υ.Γ. : Όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Νομαρχιακή επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αυτόνομη κάθοδο «ΣΥΡΙΖΙΑΚΩΝ» Ριζοσπαστικών ψηφοδελτίων!!! σε όλους τους Δήμους και μόνο στην Πετρούπολη στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ.Βλάχο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου