Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ : Ο Δήμος πρέπει να αλλάξει πορεία

Πετρουπολιώτισσες και Πετρουπολιώτες,
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας.
Η Παρέμβαση Πολιτών ήρθε για να μείνει και μαζί με όλους μας να δρομολογήσει εξελίξεις που να σέβονται και να βάζουν πάνω απ’ όλα την πόλη, τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και την αξιοπρέπειά του.
Επιμένουμε στις αρχές, στις αξίες, τα ιδανικά και το πρόγραμμα με τα οποία ζητήσαμε την ψήφο σας και παρά τα διλήμματα αντιπάλων και άσπονδων φίλων μας επιβραβεύσατε.
Δέσμευσή μας είναι ότι ο Δήμος πρέπει να αλλάξει πορεία και να βγει απ’ την αδράνεια, τον ευτελισμό, τα παζάρια και τη λογική ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Οι πολίτες αποδοκίμασαν το πολιτικό σύστημα και τις πολιτικές του δικομματισμού. Παρά τα εκβιαστικά διλλήματα οι κυβερνητικοί υποψήφιοι αποδοκιμάστηκαν.
Η σημερινή διοίκηση, οκτώ χρόνια τώρα, έδωσε ότι είχε να δώσει. Η επόμενη τετραετία δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο να συνεχιστεί ο λήθαργος, το τέλμα και η αυταρέσκεια.
Η μεταβατική περίοδος που θα περάσει ο δήμος μας μέσα στη γενική κρίση, πρέπει να μας προβληματίσει όλους και να μας οδηγήσει σε συνεργασίες με όραμα και ελπίδα για το αύριο της πόλης.

Παρέμβαση Πολιτών
Ντίνα Φίντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου