Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δημόσιο έργο... η χαρά του εργολάβου. Αυτογκόλ της νέας διοίκησης ο χειρισμός της υπόθεσης της πλατείας Βελουχιώτη.

Ανατρέποντας κάθε λογική πρόβλεψη η νέα διοίκηση του δήμου αποφάσισε να προσχωρήσει στην λογική της απελθούσης βλαχο-πασοκ διοίκησης. Με μια στροφή 180 μοιρών ανακάλυψε τώρα, ότι το σχέδιο που έδω και τρια χρόνια είχε δρομολογήσει η προηγούμενη διοίκηση, είναι μια χαρά και ικανοποιεί πλήρως τις θέσεις των κατοίκων της περιοχής.

Στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση, στο 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης, κυριάρχησε η απογοήτευση των παραβρισκόμενων κατοίκων άλλα και τα αισθήματα οργής που γέννησε αυτή η ακατανόητη απόφαση.

Οι εποχές που τα δημόσια έσοδα (χρήματα του φορολογούμενου) διασπαθίζονταν σε άχρηστα έργα, οι εποχές που τα περιβαλλοντικά εγκλήματα περνούσαν απαρατήρητα, έχουν παρέλθει. Ο κ. Βλάχος ακόμα ψάχνει να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους αποδοκιμάστηκε από το εκλογικό σώμα.

Συνεπώς, θέλοντας να πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος χειρισμός αποτελεί μαι άτυχη στιγμή μιας νέας και άπειρης διοίκησης, ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει τελικως η κοινή λογική.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Ο δήμος ευτύχησε να έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση για την ανάπλαση της πλατείας. Δεν το έχει αντιληφθεί έως τώρα. Καιρός υπάρχει, ανοιχτά αυτιά;
Οι χώροι με πράσινο στην Πρόταση-Μελέτη των κατοίκων.

Κατεβάστε από εδώ την παρουσίαση της πρότασης των κατοίκων στην οποία μπορείτε να δείτε και την "πρόταση εποχής Βλάχου"

1 σχόλιο:

  1. "Στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση, στο 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης, κυριάρχησε η απογοήτευση των παραβρισκόμενων κατοίκων άλλα και τα αισθήματα οργής που γέννησε αυτή η ακατανόητη απόφαση.

    Οι εποχές που τα δημόσια έσοδα (χρήματα του φορολογούμενου) διασπαθίζονταν σε άχρηστα έργα, οι εποχές που τα περιβαλλοντικά εγκλήματα περνούσαν απαρατήρητα, έχουν παρέλθει" γραφει ο κος Μιχαλόπουλος....

    Απογοητευση γεννα το οτι το έργο θα παγώσει και μετα απο διαλογο θα αποφασιστει η τύχη του έργου?

    Απογοητευση επειδή η Δημοτική αρχή απόφάσισε μετρα σταθμούς για την καθημερινότητα?... Τα μέτρα που ανακοινωσε ο Δημαρχος χτες βοηθά με τουλάχιστον 1000 ευρώ/ετος καθε οικογένεια που έχει παιδί σε παιδικό σταθμό και πάει το παιδί του σε μια απασχόληση στον Δήμο. Αυτά ειναι μετρα που αφορούν όλους τους κατοικους μαυρους ασπρους δεξιους αριστερούς αναρχικούς και πασόκους... Απογοητευση γεννα μόνο η αρχή των τοποθετήσεων καποιων κατοικων δήθεν αριστερών δηθεν αναρχικών που είπαν εγω κατεβηκα στην συνελευση μονο και μονο για την πλατεία θυμίζοντας την ιστορική ρήση του Θωμά Μητρόπουλου "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και ολοι οι άλλοι να πανε να γαμ@#$$%%νε" Μόνο αυτό δεν ακούσαμε.... Και οσοι ήταν παρών θα καταλάβανε ποσο ανοιχτοι ήταν κάποιοι σε διάλογο και κουβέντα....Μόλις επαιρνε το λόγο καποιος αντιδημαρχος αλλαλάζανε......Η πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής για λαικές συνελευσεις στην αρχή του χρόνου και όχι προεκλογικά με όποιες αδυναμίες ήταν πολύ θετικό βήμα... Ο διάλογος με όλους τους κατοίκους της Πετρούπολης για την κατάσταση και για την τύχη των δημοσίων εκτάσεων πρέπει να γίνει...πλατείες- χωράφια-κτήρια πρέπει να γίνει κτημα όλου του πετρόπουλιοτικου λαού...... Και προφανώς το ζήτημα της πλατείας πρεπει να μην αποκοπεί από ολο το γενικό το τι δημοσια εργα θελουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή