Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αγιοι Ανάργυροι: Επίθεση κατά Λοβέρδου με δύο τραυματίες


Αγιοι Ανάργυροι: Επίθεση κατά Λοβέρδου με δύο τραυματίες

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» οδηγήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης έξω από το 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, όπου μιλούσε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος.

Πρόκειται για τον κ. Δ. Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ο οποίος δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπέστη διάσειση και για προληπτικούς λόγους οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο Νοσοκομείο μέχρι την Παρασκευή. Ο δεύτερος τραυματίας είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων κ. Π. Πελέκας, ο οποίος χτυπήθηκε στο πρόσωπο ενώ άλλοι συνεργάτες του υπουργού Υγείας δέχθηκαν επίθεση με αυγά.

«Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην αρχή μας μιλούσε, μετά από λίγο όμως λιποθύμησε. Εύχομαι και για τους δύο να μην είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε προς το ΒΗΜΑ ο κ. Λοβέρδος.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7 μμ, κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας κ.κ. Μ. Τιμοσίδη και Χρ. Αηδόνη.

 Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Ν. Σαράντη, ομάδα ομάδα δεκαπέντε ατόμων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Τερζόγλου, επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας και στους συνεργάτες του. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχασε τις αισθήσεις του. Ο κ. Τιμοσίδης, ως γιατρός, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Σε λίγη ώρα κατέφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τους κ.κ. Κωνταντόπουλο και Πελέκα στο Νοσοκομείο.





6 σχόλια:

  1. Ήρθε ο καιρός να ζήσουμε και αντισυγκεντρώσεις, "αυθόρμητες" εκδηλώσεις αγνακτισμένων πολιτών, οργανωμένες από την Αριστερά!

    Πόσο ήταν αυθόρμητη η αντισυγκέντρωση φαίνεται από το mail που διακινήθηκε (δυστυχώς) από πολίτες που θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό.
    >>>>>>> το mail>>>>>>>>

    Σήμερα Πεμπτη γύρω στις 6.00-6.30 μ.μ. ο Λοβέρδος θα μιλησει στο Α ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (στην οδό Πλαστήρα, απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Ακινδύνων). Να του κανουμε μια υποδοχη αναλογη της προσφορας του.

    Συναντιόμαστε στα φανάρια της Αγ. Αναργύρων + Πλαστήρα στις 6.00 μ.μ.

    Οσοι/όσες έχουν δυνατότητα ας φωτοτυπήσουν μερικά από τα τρικάκια που επισυνάπτονται ή ας φτιάξουν ό,τι άλλο σκεφτούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαυμαστή η ευαισθησία σας για τους δήθεν τραυματίες πρασινοφρουρούς που μαζί με μπράβους και ασφαλίτες θέλησαν να προστατεύσουν τον "υπουργό" απο τίς δικαιολογημένες αποδοκιμασίες.
    Συνεχίστε το έργο των φερέφωνων (σσ Πρετεντέρηδων) της άθλιας μπατσοκικής τηλεόρασης εναντίων οποιασδήποτε αντίστασης κατά των πολιτικών του μνημονίου.
    Η αγανάκτηση του κόσμου συσσωρεύεται και θα εκδηλώνεται παντού, είτε αυθόρμητη όπως χθές, είτε οργανωμένα όταν έρθει η ώρα.
    Διαλέξατε στρατόπεδο αλλά δεν πείθετε κανένα πλέον.
    Ο καθωσπρεπισμός σας δεν μας αγγίζει.
    Βια σπέρνει η εξουσία, βία θα θερίσει.
    Ο κόσμος μαζεύτηκε για να αποδοκιμάσει την πολιτική εξαθλίωσης που του επιβάλετε, στο πρόσωπο του πιο αδίστακτου εκφραστή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλαιότερα όταν περπάταγε κάποιος πολιτικός στο δρόμο, ο ίδιος καμάρωνε, είχε ένα στυλ και μια ΄΄φινέτσα΄΄ που δεν κατανοούσα.. αλλά και οι υπόλοιποι βλαχοσυμπολίτες μας, τον κοίταζαν με ένα δέος που ποτέ δεν το κατάλαβα επίσης..

    Θαύμαζαν κάτι το οποίο προσωπικά δεν το αποκωδικοποιούσα.. Ότι αυτός είναι πολιτικός!!! Υπέθετα ότι ο πολιτικός είναι εδώ, περπατάει, μιλάει για να με ‘’υπηρετεί’’, να υπηρετεί τον πολίτη (‘’υπηρετεί’’ με την καλή έννοια).

    Ε, λοιπόν, πολύ γουστάρω που πλέον κανένας από αυτούς, δεν θα κυκλοφορούν, τουλάχιστον με αυτόν τον αέρα που είχαν κάποτε, αλλά θα σκέφτονται : ‘’Tώρα, θα φάω κανά γιαούρτι, ή θα την βγάλω καθαρή?’’ Ε, πολύ το γουστάρω…

    Και δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ερωτήματος: ‘’Eίσαι υπέρ ή κατά του ξυλοδαρμού κλπ κλπ’’.. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν.. Και, στην φυσική μάθαμε ότι όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση.. Γιώργος Κωτσιόβελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι σχεδιασμένο αριστοτεχνικά και τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και σφουγκοκολάριοι νομίζουν οτι θα παίξουν μπάλα.

    Το σχέδιο τους είναι:
    1ον να απενοχοποίησουν τους κύριους εκφραστές της πολιτικής του μνημονίου.
    Και 2ον να ξυπνήσουν τα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας με σκοπό να συσπειρώσουν και να εξασφαλίσουν όσο πιο ανώδυνα το προδιαγεγραμμένη τέλος τους.

    Μασάμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Bapa

    Προφανώς αγνοείτε την ιστορία του δημοκρατικού κινήματος. Η πρακτικές των αγανακτισμένων πολιτών υπήρξαν πάντοτε πρακτικές του παρακράτους της δεξιάς. Η υπεράσπιση του δημοκρατικού πλαισίου δεν είναι καθωσπρεπισμός και δεν αποτελεί πρόσφατη επιλογή στρατοπέδου, είναι ενσυνείδητη στάση ζωής που πηγάζει από την επίγνωση ότι όποιος και αν κλωσάει το αυγό του φιδιού, το φίδι που θα γεννηθεί θα έχει χρώμα μαύρο και θα την πέσει στους ανήμπορους. Δυστυχώς αγαπητέ μου δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το πολιτικό προσωπικό είναι αναλώσιμο, θα το παραμερίσουν όταν χρειαστεί αλλά το σύστημα θα είναι εκεί. Επίσης δεν αντιλαμβάνεσαι ότι η βία θα θερίσει τις δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα.

    @George1

    Φίλε μου. Αν αφήσουμε να κυριαρχήσουν οι νόμοι της Φύσης στην κοινωνία μοιραία θα γυρίσουμε στους νόμους της ζούγκλας, στον ανελέητο νόμο του ισχυρού. Αυτό επιδιώκουμε; Η ελληνική Αριστερά έχει πλούσια ιστορία από τραγικές επιλογές που κόστισαν ποταμούς αίματος. Ας μη σου διαφεύγει ότι και η δήθεν αγανακτισμένη πολιτική βίας δεν είναι τίποτε άλλο από μια επιλογή πολιτικής επιβίωσης.
    Να είμαστε θυμωμένοι αλλά να μη χάσουμε και το μυαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μόνο με όρους μαζικού κινήματος και μέσα από τη βία του μαζικού κινήματος μπορεί να αντιμετωπιστεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και η λαίλαπα που σαρώνει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.... Αυτα.. ολα τα αλλα ειναι εκτονωσεις για ανοητους.....ή για εκεινους που θελουν να κοροιδευουν τον κοσμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή