Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο bazaar ανταλλαγής... στο Περιστέρι

Αυτά συμβαίνουν στον γειτονικό Δήμο ( όχι μόνο) με τον "καραδεξιό" δήμαρχο. Τι κάνουμε όμως εμείς, με το ΚΚΕ στην διακυβέρνηση του Δήμου; Μήπως μέχρι να σημάνει η ώρα της "λαϊκής εξουσίας" πρέπει να στρώσουμε κάτω τον πισινό μας να βοηθήσουμε την κατάσταση; Σίγουρα δίπλα μας θα υπάρχουν οικογένειες που τα φέρνουν βόλτα με δυσκολία. Ίσως να λείπει και το γάλα του παιδιού, ίσως για μερικά παιδιά ο Αγιος Βασίλης δεν έχει τίποτε στο σακούλι του.

Τι κάνουμε εμείς;

Οι αριστεροί στην εξουσία; Οι αριστεροί γενικώς;


πηγή westview.gr
bazar_xristougenniatiko_peristeri_afisaΤο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στο πεζόδρομο του Περιστερίου (όπισθεν νέου Δημαρχείου), ώρα 10:00 πμ – 3:00 μμ, οι εθελοντικές ομάδες που ανήκουν στην «η πόλη... ποτέ δεν κοιμάται» και ο Δήμος Περιστερίου, σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο bazaar ανταλλαγής ... αυτά που δεν χρειάζεσαι εσύ... κάποιος τα χει ανάγκη!
Φέρε παιχνίδια, ρούχα, βιβλία, τρόφιμα κλπ και αντάλλαξε τα με αυτά που σου αρέσουν!
Σκοπός είναι να μπουν στο πνεύμα της ανταλλαγής, τόσο σε προϊόντα, όσο και σε υπηρεσίες, με τη τράπεζα χρόνου... την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ένα πάρτι... αλλιώς!!!
Εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν:
ΕΔΡΑ, ΚΙΒΩΤΟΣ, ΣΥΝ+ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ, Σύλλογος για το Μπουρνούζι, Περιστέρι της Ειρήνης, Σύλλογος για τα Δικαιωμάτων Γυναικών, Ε.Ο.Π.Π, Περιβαλλοντικός Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου