Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Καθεστωτική νοοτροπία στα όρια του γελοίου!

Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι η διάλυση που έχει βαρέσει η διοίκηση Βλάχου, σε συνδυασμό με την καθεστωτική νοοτροπία που εμπέδωσαν στα 8 χρόνια νομής της τοπικής εξουσίας, έχουν όδηγήσει σε πράξεις πανικού που αν δεν ήταν άκρως εξοργιστικές θα  έβγαζαν πού ... γέλιο.

Είμαστε υπερβολικοί;;
Θυμηθείτε την έφοδο στα υπόγεια του Βοτανικού Κήπου και το αλήστου μνήμης κάλεσμα του λαού σε δημοκρατική επαγρύπνηση μετά την ανακάλυψη "καναπέδων, ψησταριών και νυστερακίων" στην εν λόγω αποθήκη.
Είμαστε υπερβολικοί;;
Σκεφτείτε ότι άφησαν χωρίς συντήρηση το σύστημα ποτίσματος της πλατείας του Αγίου Δημητρίου με προφανή σκοπό να χρεώσουν την καταστροφή του πρασίνου στους ενεργούς πολίτες που αναμόρφωσαν τον χώρο του Βοτανικού Κήπου, η μοναδική αμαρτία των οποίων είναι ότι δεν συγκαταλέγονται στην αυλή του, κατά τα άλλα ανανεωτή της Αριστεράς ( Θεέ μου βοήθα) Δημάρχου.
Το δυστύχημα για την παρέα των τοπικών αρχόντων ήταν ότι οι "αλήτες  του Βοτανικού" ξόδεψαν από τα πενιχρά τους έσοδα, αρκετές εκατοντάδες ευρώ, για να αντικαταστήσουν το μηδέποτε συντηρημένο σύστημα ποτίσματος, για να σωθεί το πράσινο.(Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση)

Τελευταίο κρούσμα.
Με απίστευτη ταχύτητα και οξυδέρκεια πρωτοφανή, για τα στάνταρ τους,  διέγνωσαν τον κίνδυνο που διατρέχουν οι δημοκρατικές μας ελευθερίες από τις ενέργειες του περιβαλλοντικού Ομίλου να τοποθετήσει δύο γλάστρες με δέντρα στην στρογγυλή πλατεία, να κρεμάσει δύο πανό και να γράψει συνθήματα στο τσίγκινο παραβάν της νέας πλατείας.Δημοκρατικές ευαισθησίες "ανανεωτικού τύπου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου