Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δημοτικές εκλογές 2010 - Πέντε συνδυασμοί -4 νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Η Δημ. Συνεργασία ( ΚΚΕ) κατεβάζει τον Θωμά Κοτσαμπά και ο Γιώγος θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Στην πιάτσα μιλούν με καλά λόγια για τον Θ.Κ. και εκτιμούν ότι έχει πιθανότητες να κάνει την "έκπληξη". Αύριο Τετάρτη 28/Ιουλιου ο Θωμάς Κοτσαμπάς θα κάνει την παρθενική του δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση πυ οργανώνει η Δημ. Συνεργασία , 8μμ, στο πολιτιστικό κέντρο.

Από τον χώρο της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ έχει ήδη ξεκινήσει η δημιουργία ψηφοδελτίου με υποψήφια Δήμαρχο την Ντίνα Φίντζου, γνωστή φαρμακοποιό και δημοτική σύμβουλος τα τελευταία 8 χρόνια με την ΑΔΕΚ (Σ. Βλάχος). Οι κρίσεις για το πρόσωπο της Ν.Φ. είναι θετικές και η μακρόχρονη παρουσία της στα κοινά αποτελούν επαρκή αφετηρία για τον πέμπτο συνδυασμό. Η υποψηφιότητα θα υποστηριχθεί προφανώς από το νέο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, του οποίου η Ν.Φ είναι ιδρυτικό μέλος.

Στην πλευρά της ΑΔΕΚ (Σ. Βλάχος), η εξελίξεις συνεχίζονται. Η τελευταία είδηση είναι ότι ο Σ. Βλάχος κατεβαίνει επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού. Το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται στους λόγους αυτής της επίλογής, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να παρακαμφθούν οι αντιστάσεις στον ΣΥΝ ο οποίος δίνει στις δημοτικές εκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου. Το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται επίσης στο κατά πόσο η καρικατούρα μεταμφίεσης στελεχών του βαθέως ΠΑΣΟΚ σε δήθεν ανεξάρτητους, το ενδιαφέρον βρίσκεται στους λόγους που ώθησαν τον Στέφανο Βλάχο να ζητήσει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Τι φαντάζονται δηλαδή, τόσο μακάκες είναι οι ψηφοφόροι; Very Happy Τώρα βεβαίως και μετά την απορριπτική εισήγηση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΒ δεν τόχει σε τίποτα να διαψεύσει την πληροφορία.
Δεν αποκλείεται στο επόμενη φύλλο της "εφημερίδας" που εκδίδει να με ξαναπεί ψεύτη και κακό πρότυπο για τους μαθητές μου
.Laughing Laughing

Μιά ιδέα πάντως, για το πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας, παίρνει κανείς από το δελτίου τύπου-ανακούφισης της δημοτικής κίνησης "Ανήσυχη Πόλη" (δημιούργημα ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ). Κατάφεραν λοιπόν να ξεπεράσουν το πρόβλημα της μη προσέλευσης στις συνελεύσεις, πρόβλημα που έκανε την εν λόγω κίνηση να προσκαλεί τα μέλη της κάθε βδομάδα σε συνέλευση και απαρτία να μην υπάρχει, έλυσαν το πρόβλημα με τον γνωστό τρόπο. Διαπίστωσαν στην τελευταία σύναξη του ότι "υπάρχει απαρτία έστω και οι αριθμοί δεν συμφωνούν". Αφού λοιπόν κατήργησαν τις καταστατικές δεσμεύσεις που οι ίδιοι είχαν πάρει, εβγαλαν και δελτίο τύπου. Θαυμάστε το!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου